Categories

droog verpakking sauzen en soepen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouillabaisse (poeder)
Bouillabaisse is een vissoep van gekookte vis (6 soorten). Croûtons en rouille worden afzonderlij..
€1,95
Excl. BTW: €1,84
Court-bouillon (poeder)
Court bouillon is eigenlijk gewoon een groentebouillon. Een court bouillon is door de kruiden en ..
€1,95
Excl. BTW: €1,84
Dillesaus (poeder)
Dillesaus past, als voorbeeld, goed bij zalm, koolvis, kabeljauw, forel. ..
€1,95
Excl. BTW: €1,84
Hollandaise (boter) saus (poeder)
Hollandaisesaus (of Hollandse saus) is een Franse saus, ook wel botersaus genoemd. De saus wordt ..
€1,95
Excl. BTW: €1,84
Kreeftensaus (poeder)
Kreeftensaus. Lekker is de kreeftensaus in combinatie met verse pasta. De kreeftensaus wordt ..
€2,95
Excl. BTW: €2,78
Kreeftensoep (poeder)
Kreeftensoep. De basis voor een heerlijke kreeftensoep. Zelf even de kreeft regelen vers of u..
€1,95
Excl. BTW: €1,84
Noorse vissoep (poeder)
Norsk fiskesuppe, ofwel Noorse vissoep. De basis van de soep is ondermeer Noorse aardappelen..
€2,95
Excl. BTW: €2,78
Paling in het groen (poeder)
Om paling in het groen te maken is dit een pakje een uitkomst. Paling in het groen kenmerkt z..
€0,90
Excl. BTW: €0,90
Vispaneer (poeder)
Wilt u vispaneren dan is dit de uitkomst. Vispaneer wordt gebruikt om een krokant korstje op ..
€1,25
Excl. BTW: €1,18
Witte wijnsaus (poeder)
Sauce au vin blanc ofwel witte wijnsaus past prima bij visgerechten zoals zalm, scholfilet. Maar ..
€1,95
Excl. BTW: €1,84
Zeebanketsoep (poeder)
Wilt u een soep maken van Fruit de mers, dan is dit pakje een prima start. Fruit de mers is d..
€2,95
Excl. BTW: €2,78
Powered By OpenCart
Visliefhebber © 2017 - Concept Samond en Webdevelopment Amii -